Bu panel kaçmaz
10 Eylül 2025 11:14

 Bu panel kaçmaz

Türk sporunun önemli isimlerini bir araya getirecek olan “ Amatör Ruhunu Kaybetmeyen Profesyoneller” paneli Ekim ayının ikinci haftasında yapılacak

22 EYLÜL’DE LANSMAN YAPILACAK

Kocaeli, Türk sporunun önemli isimlerini bir araya getirecek geleneksel buluşmaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Onur Kından koordinatörlüğünde organize edilen ve bu yıl 7’ncisi gerçekleştirilecek olan “Amatör Ruhunu Kaybetmeyen Profesyoneller” panelinin lansmanı, 22 Eylül Pazartesi günü saat 11.30’da Loco Cafe’de yapılacak.

ÜNLÜ İSİMLER GELİYOR

Panele; sponsorlar, iş insanları, sivil toplum kuruluşu başkanları ve çok sayıda spor camiasından davetli katılım gösterecek. Geçmiş dönemlerde etkinliğe katkı sunan isimler arasında Tümer Metin, Yılmaz Vural, Deniz Ateş, Bülent Uygun ve basketbol antrenörü Ömer Çetin gibi sporun duayenleri yer almıştı.

ONUR KONUKLARI BELLİ OLDU

Bu yılın onur konuğu ise Türkiye Futbol Federasyonu 2. Başkanvekili Fuat Göktaş olacak. Ayrıca TFF Yönetim Kurulu Üyesi Adem Doğrul da panelde yer alarak katılımcılarla buluşacak.

YILIN “EN” LERİNE ÖDÜL VERİLECEK

Panel kapsamında farklı liglerde başarılı yönetici ve teknik isimler de ödüllerle taçlandırılacak.

 “SPORUN ORTAK DİLİ KOCAELİ’DE BULUŞUYOR”

Organizasyon komitesinden yapılan açıklamada, “Türk sporuna katkılarıyla iz bırakan değerli spor insanlarımızı ve tüm spor severleri Kocaeli’de bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Panelimizde yalnızca başarıları değil, amatör ruhu yaşatan değerleri de ön plana çıkarıyoruz” ifadeleri kullanıldı.

 

X